Marijke Mul

Door Louise Hartvelt

Bedrijfsadviseur ambachten

Marijke inspireert en kent de klappen van de zweep binnen een ambachtelijk bedrijf als geen ander. Met 18 jaar ervaring in haar eigen goudsmederij heeft zij de nodige praktijk ervaring om een ieder binnen de ambachten goed te kunnen adviseren. Samen met haar kunnen er keuzes worden gemaakt. Met haar creatieve kijk op en binnen het ondernemerschap kunnen ook de marketing kansen fris worden belicht.

Verder lezen

Petra Niewenhuis

Door Louise Hartvelt

Communicatie adviseur

Petra haar kracht ligt vooral in praktisch advies dat direct toe te passen is in de praktijk. Toegespitst op de wens en organisatie waar het voor bedoeld is. ‘Faciliteren van de dialoog’. Dit doet zij zowel voor grote bedrijven als kleine startups. Ze ziet overal mogelijkheden en weet die tot concrete doelen om te vormen. Een nuchtere en welkome expert binnen elk soort onderneming.

Verder lezen

Manou Burghout

Door Louise Hartvelt

HR organisatie adviseur

Manou Burghout adviseert, coacht en ondersteunt (zelfstandig) ondernemers (bijvoorbeeld in het midden en klein bedrijf), managers en teams voor, tijdens en/of na veranderprocessen. Geen enkel veranderingsproces is hetzelfde, dus levert ze maatwerk door één-op-één coaching, team-coaching en training on the job.

Verder lezen