Marijke Mul

Door Louise Hartvelt

Bedrijfsadviseur ambachten

Marijke inspireert en kent de klappen van de zweep binnen een ambachtelijk bedrijf als geen ander. Met 18 jaar ervaring in haar eigen goudsmederij heeft zij de nodige praktijk ervaring om een ieder binnen de ambachten goed te kunnen adviseren. Samen met haar kunnen er keuzes worden gemaakt. Met haar creatieve kijk op en binnen het ondernemerschap kunnen ook de marketing kansen fris worden belicht.

Je kunt bij haar terecht voor o.a:

  • bekijken waar de lopende knelpunten binnen het bedrijf zitten; 
  • hulp bij berekening van uurtarieven en kosten berekeningen voor producten;
  • productie kansen bekijken voor eventuele groei;
  • creatieve blik op marketing bij het zichtbaar maken van het ambacht; 
  • inspiratie lezingen gericht op ambachtelijke bedrijven;
  • mogelijkheid plaatsen voor beurzen;
  • contacten naar opleidingen binnen de ambachten;

Resultaat

Na een gesprek met Marijke snap je niet dat niet iedereen het ambacht ingaat. Zij is doeltreffend in de oplossingen en inspirerend in de mogelijkheden. Onder haar leiding hebben mensen hun weg gevonden naar het creatieve en mooie sieraden als collecties weten neer te zetten.

Werkwijze

Bij advies of voor een lezing zal Marijke een kennismakingsgesprek inplannen, hierin wordt al snel duidelijk welke wensen er zijn en zullen er mogelijkheden komen voor oplossingen. Na dit gesprek zal Marijke haar voorbereidende werkzaamheden doen. Passend bij de vraagstukken zal zij een mail sturen met een voorstel of de juiste persoon zoeken bij de vraag. Ook voor lezingen zal zij kijken naar de groep waar zij mee te maken krijgt, zodat het verhaal is afgestemd op haar publiek.

Voor wie?

Voor "ambachtelijke" ondernemers, createurs en bij lezingen groepen mensen bijv; klassen bij opleidingen, grotere bedrijven, ondernemers tijdens congressen.

Voorwaarden

Openheid in bedrijfsvoering en politieke achtergronden van de bedrijven.

Meer informatie

www.marijkemul.nl

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht